Over ons
Contact

JG company verzorgt geluids- en videotechniek bij theaterproducties en bedrijfs- en muziekevenementen, door middel van dry hire (losse verhuur van apparatuur), inzet van ervaren technici, of een combinatie hiervan. Daarnaast is er de mogelijkheid voor geluidsopname van een productie en (na)bewerking van opnames. JG company staat voor hoge kwaliteit, flexibiliteit en een scherp oog voor detail. Daarbij zetten wij ons in voor een prijsbewuste werkwijze, zonder af te doen aan een goede service.

Met een ruime ervaring in de theatersector, richten wij ons met name op de gebruiker in deze branche. Bij theaterproducties wordt aan geluidskwaliteit een hoge eis gesteld, maar ook aan uiterlijk, snelle opbouw en bedrijfszekerheid. Wij onderscheiden ons dan ook met hoge kwaliteit apparatuur, gebruiksvriendelijke en verzorgde materialen, en een goede service. Het verhuuraanbod bevat luidsprekers die makkelijk weg te werken zijn in decors of podiumranden, bijna onzichtbare microfoons, discrete hardware en efficiënte bekabeling. Daarnaast denken wij met de productie mee en zijn bereid verder te kijken dan het standaard assortiment.

Wij werken met o.a. Meyer Sound, Sound Projects, Sennheiser, DPA, Countryman, Panasonic, BlackMagicDesign en vele andere bekende merken. Deze merken staan bekend om hun neutrale sound, veelzijdige inzetbaarheid, hoge betrouwbaarheid en discrete vormgeving. Omdat voorkeuren vaak specifiek en persoonlijk zijn, werkt JG company naast het eigen aanbod, samen met diverse partners om een zo ruim mogelijke keuze te kunnen realiseren.